Søker ny kone

                                             

Kor i helvettes uheldig går det ant å være, menneskene har levd på denne jord i millioner av år, å i nesten like mange år har mannen fått lov å være mann. Så måtte fanmæ æ, av alle sammen, bli født på den tid da kvinnen begnnte å forlange at mannen skulle gjøre noe hjemme..I millioner av år har mannen tatt sæ til rette, han kom hjem når han ville, gjorde ikke en skit, å skulle han ha sex så va det bare å trekke kjærringa inn på romme å peise på, uten tanke på andre enn sæ sjøl. Ja, det e faktisk ikke så helvettes mange år siden mannen klubba kjærringa ned, tok ho med sæ inn i steinhuset sitt…og gjorde det han måtte gjøre..Men selvfølgelig, av alle disse millioner av årene så måtte æ fødes i 69… Å akkurat i dette årtiende, og i 70, ja så forlanger pinade kjærringan at mannen skal ta ansvar hjemme..Dæven søkksalte fan…. Ja, det hær e absolutt ikke snakk om noen heldig Fetter Anton, men en djævelsk uheldig Jan-Tore som lever i en tid han absolutt ikke hører hjemme i… Men, når man e født med en sånn djævelsk ballast, så må man jo bare prøve å gjøre det beste utav det.. Æ e jo fan så sikker på at det finnes di kjærringan dær ute som absolutt mener at mannen sin plass overhode ikke e hjemme..Så derav denne lille annonsen kor æ kan prøve å få rette opp i mitt og kanskje ditt sørgelige likestillingslivet.
 

Krav som æ stiller til dæ. 


 

 1. Av forståelige grunner må du kunne lage kjøttkaker og egen brunsaus.
 2. Du har full forståelse av at æ trenger absolutt stillhet når æ kommer hjem, litt småbedugget klokken 8 på søndags formiddag. Og selvfølgelig forstår du at det ikke passer alikavell å kjøre til dine foreldre for å spise middag. Hode til å finne på en kvit løyn ovenfor dæm, det må du ha uten at det sværter mæ som mann.
 3. I gamle dager så hadde dæm ikke mobiltelefon eller pc, men like forbanna så va middagen klar når mannen kom hjem, sånn må du å være, og du skal gi fan i å ringe mæ hele dagen får å mase om ett eller annet tøv.
 4. Klærne mine skal selvfølgelig være ren til enhver tid.. Og alt skal ligge i skapet sånn at æ finner det / ser det med det samme æ åpner skapdøren.
 5. Det samme gjelder huset… Altså, det skal være rent, men ikke plassert i skapet.. Men det forstod du jo forhåpentligvis.
 6. Åsså va det dæ sjøl. Selvfølgelig skal du å være ren, hele tiden..får, det kunne jo hende æ hadde lyst på sex. Det kan komme til å skje 8 til 10 ganger iløpet av dagen…og ha en varighet av 2-4 timer. Men også hær skal æ behages, så du tenker ikke for mye på dæ sjøl.
 7. Avisene skal ligge klar ved kveldsbordet hver kveld. Æ skal selvfølgelig ikke snakkes til når æ leser, med mindre æ spør dæ om noe.
 8. Du spør aldri om noe, du tviler aldri på mine avgjørelser, og du stoler helt og holdent på mæ…
 9. Kan du svare ja på alt det hær, så gå videre til 11.
 10. E du litt i tvil, og kanskje vurderer ett aldri så lite nei… Kom dæ ut ifra den hær sia din forbannade rødstrømpe… Ha dæ vekk du uhumske.
 11. Du e antakelig det snilleste kvinnemenneske som går i to sko, og du skal få ett liv fyllt med mæ sjøl. Din vilje og din lyst til å behage mannen gjør mæ litt ydmyk, å æ får lyst til å være snill tilbake med dæ. Vi kan selvfølgelig diskutere noen av disse punktene, men punkt nr, 1 e helt udiskutabel. Så må æ få rette litt på punkt nr, 6… Nu e det jo fan ikke supermann som sitter hær å trøkker på den jævla moderne dataskiten, men faktisk æ.. Å æ kan jo fan ikke innbille mæ at du trudde det skulle bli så ofte, og så lenge.. Men fortvil ikke min skjønne. Æ skal selvfølgelig gi av mæ sjøl, så at det blir litt på dæ, en og annen gang…joda, det gjør det. Å har æ engang starta leken, da kan du være sikker på at æ holder ut i flere minutter.

 

 Sånn, nu skal du føle dæ fri til å sende mæ en aldri så liten søknad, den skal ikke merkes med mitt navn, da æ foretrekker en viss form for anonymitet.Selvfølgelig kan du møte opp på trappen hjemme hos mæ sjøl å avlevere den.Det e ikke ønskelig med for mye kvalifikasjoner, da dette ofte kan føre til unødvendige diskusjoner om hvor bra du hadde det før.Æ har det mæste vi trenger til huset, så av erfaring så e æ slutta å selge unna mitt hver gang det kommer en ny parkettkosmetolog inn i bildet. Hver gang ender det med at æ må kjøpe nytt gammelt skit.Av forståelig grunner så ser æ mæ nødt til å være steike anonym, så søknaden merkes med 
Bill,merket. Naken i Campingvogna.
 Og sendes som sakt, enten hit eller dit.

Phuu…. Det e nu fan steike ikke rart æ bor aleina…..
 
 

Tilbake