JAN-TORE ANANIASSEN

Noen bilder av meg.

 

Meg, nesten 5 år

 

Meg som 18 åring

Fortsatt 18 år

På fisketur. Komagvær.

 Halvvoksen

 

 

 

                                                           

 

 

 

 

 

 

 

Litt om meg og mitt. 

 

 

 

Februar 1969 lå ho mamma Torunn på føden i Vadsø, ho å han Pappa Herman ventet sitt første barn.... Dæm må ha blitt skikkelig skuffet får dæm fikk bare mæ... November 1970 prøvde dæm igjen, da dukket han Frank-Arne opp.. Så noe barn fikk dæm ikke, men dæm fikk jo oss da... 2 små apekatter :-)

Mitt navn ble Jan-Tore Ananiassen, men hær i byen e æ kanskje mest kjent som han Janka. Noe skolelys har æ nu aldri vært så det startet tidlig i bilbransjen.

 

Har jobbet som sjåfør det meste av min tid, vært innom drosje, langtransport med trailer, lastebil, betongbil, brøytebil +++........ Har også kjørt litt trailer på Russland.

Nu jobber jeg som miljøarbeider på en institusjon for ungdom. Der jobber æ i turnus med endel fri, så det hender æ bruker litt av den fritiden til å friske opp på mine kjøreferdigheter med storbil.

 

Tok førerkort for motorsykkel sommeren 1987, kjørte litt på "lånt" sykkel, og det gikk noen år fær æ kjøpte min egen. Har blitt endel treff oppogjennom tiden, men også det avtar ettersom man blir litt eldre å får andre interesser. Sommeren 2012 var jeg i Oslo å hentet en 2001 mod BMW K 1200 LT. Kjørte hjem på direkten (ca 30 timer og nesten 2300 km), så det må jo bety at dette er en ordentil "langtur" sykkel. 

 

Jegerprøven tok æ i mai -05. Skyter litt med salong, rifle og hagle, men også det avtar med tiden.

 

Desember 2006 skjedde det en stor forandring i mitt liv, da ble skjønne lille Sandra Irene født. Å bli pappa i en alder av "voksen" må jo være det flotteste som kan skje... Klokken 21,30 mandagskvelden så hun dagens lys på fødeavdelingen i Kirkenes.

 

 

 Æ har bodd flere steder rundt om i Vadsø, også ett par år i Ekkerøy, men e nu igjen kommet til byen, å bor i ett hus som e smikket opp en gang i beg av 50 året. Hær går tiden, snekre litt, noe æ vistnok aldri blir færdig med, røsker opp litt trær fra hagen, drikker masse kaffe å e god på å jårre shit.

 

 

Sommeren 2010 ble æ det man kaller for Caravanist. Kjørte litt rundt med campingvogn, og på høsten så kjøpte æ spikertelt, det står på en flott plass i Tana. Dær trives både æ å prinsessen.

 

 

 

  

 

Noe av meg og mitt.

 

Sandra

 

 Sandra og hennes bestefar

 

Sandra og hennes bestemor

 

Vinterkjøretøy

 

Sommerkjøretøy

 

Sandra & mæ. Neiden

 

Bilen min

 

Vogna & Spikertelt.

 

Sandra i Ekkerøy.

 

Sandra

 

 

 

Tilbake til forsiden